ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1991

Πίσω στο μακρινό 1989, ο ιδρυτής της Drive Plus car rentals ® σε ηλικία μόλις 19 ετών, αισθάνθηκε την ανάγκη να μετουσιώσει την αγάπη του για το αυτοκίνητο σε κάτι πιό δημιουργικό, με τρόπο που θα μπορούσε αφ’ενός να συμβάλλει παράγοντας ποιοτικές υπηρεσίες στην ισχυρότερη βιομηχανία της Ελλάδας, που δεν είναι άλλη απο τον Τουρισμό, αφ’ετέρου να κάνει επάγγελμα αυτό που λάτρευε απο παιδί.

Έτσι, απασχολήθηκε επαγγελματικά σε εταιρεία του κέντρου με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων, στην οποία πολύ γρήγορα αναρριχήθηκε και σε μόλις 3 μήνες ανέλαβε ως υπεύθυνος υποκατάστημα αυτής της εταιρειας στην Πάρο.

DRIVE Plus car rentals® – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Εκείνη την εποχή, η ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, ακροβατούσε στην παλιά τουριστική θεωρία μεγιστοποίησης των κερδών και στη νέα, αυτή της παροχής υπηρεσίας επιπέδου με στόχο την δημιουργία επαναλαμβανόμενων πελατών και εταιρικής πίστης.

Οι ικανότεροι πρεσβευτές αυτής της θεωρίας, στον κλάδο με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι απο τη νέα γενιά του χώρου!

Αυτό, αποτέλεσε και το εφαλτήριο για τον 20χρονο τότε, σημερινό ιδρυτή της Drive Plus car rentals ®.

Αφού του προτάθηκε να δημιουργήσει μία εταιρεία με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων με συμμετοχή των τότε εργοδοτών του, αποφάσισε να επιχειρήσει τη δημιουργία μιας εντελώς ανεξάρτητης εταιρείας , απαλλαγμένης απο παλιές θεωρίες και απο την χάραξη επιβεβλημένων στρατηγικών απο πολυεθνικές του χώρου, δημιούργησε μία εταιρεία με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, με τη συμμετοχή ενός πολύ έμπειρου και ικανού μαχητή του κλάδου, του κ.Αντώνη Καραπαναγιώτη.

28 Χρόνια Drive Car Rentals

Ο χώρος που πραγματευόταν τις ενοικιασεις αυτοκινητων, ξαφνικά απέκτησε μία σύγχρονη εταιρεία με όραμα και στόχο την υψηλότατη παροχή υπηρεσιών στον πελάτη!

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή πορεία της εταιρείας με αρχικό όνομα DRIVE car rentals και έδρα τη Βάρη Αττικής, διήρκεσε 28 ολόκληρα χρόνια, δημιουργώντας περίπου 14.000 ευχαριστημένους πελάτες!

Η συνταξιοδότηση του κ.Αντώνη Καραπαναγιώτη, σηματοδότησε την απαρχή μίας νέας εταιρείας με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου, της Drive Plus car rentals ®, που μαζί της έφερε νέο στόλο αυτοκινήτων, νέο εμπορικό σήμα και νέα στελέχωση με προσωπικό καταρτισμένο με διάθεση προσφοράς, στο παλίο δόγμα της ικανοποίησης του πελάτη.

Μια νέα εποχή στην ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα, μόλις ξεκίνησε!

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η εταιρεία Drive Plus car rentals ®, συνεχίζει στην τουριστική βιομηχανία και στις ενοικιασεις αυτοκινητων, με σαφή στόχο, όραμα και προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στοχοι μας

Η δημιουργία ευχαριστημένων πελατών είναι η αποδοτικότερη διαφήμιση για εμάς, η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο εκσυγχρονισμός του στόλου των αυτοκινήτων που διατίθενται και η δημιουργία μιας εταιρείας που θα ατενίζει την επόμενη 20ετία, απολύτως εναρμονισμένη με την νέα εποχή.

οραμα μας

 Η ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα να απλουστευθεί ως διαδικασία, να καταφέρουμε με καινοτόμες μεθόδους την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη λειτουργία στον τομέα παραδόσεων-παραλαβών και να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, στο άμεσο μέλλον.

προοπτικες μας

Οι προοπτικές στις εταιρείες με αντικείμενο την ενοικιαση αυτοκινητου, προδιαγράφονται γενικά ελπιδοφόρες, αλλά εμείς στην Drive Plus car rentals® δεν εφησυχάζουμε με αυτό. Επεκτείνουμε τις εγκαταστάσεις μας και δημιουργούμε νέες συνεργασίες σε όλη την Ελάδα και το εξωτερικό.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ DRIVE PLUS CAR RENTALS

Οι εγκαταστάσεις της Drive Plus car rentals® βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κάτι που μας επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση με τους πελάτες που φτάνουν αεροπορικώς και έχουν σκοπό την ενοικιαση αυτοκινητου στην Αθηνα.

Η άμεση πρόσβαση εντός 10 λεπτών επίσης στο Σταθμό Μετρό Ελληνικού, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και στο λιμάνι του Πειραιά, καθιστά εύκολη τη διαδικασία παραδόσεων – παραλαβών και εκεί.

Το σύστημα παραδόσεων – παραλαβών της Drive Plus car rentals® σε μέρη εκτός των εγκαταστάσεων της εταιρείας, εγγυάται την άμεση ενοικιαση αυτοκινητου, χωρίς ταλαιπωρία και χρονοτριβές, με ένα ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ!!!

Υπάλληλος της Drive Plus car rentals® άλλωστε, όλο το 24ωρο στο τηλεφωνικό μας κέντρο, ώστε να συνδράμει στη λύση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να αντιμετωπίσει ο πελάτης.

Πλήρως ειδικευμένα συνεργεία είναι υπεύθυνα για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων του στόλου μας, με τακτικούς ελέγχους, για απρόσκοπτη λειτουργία κατά την ενοικιαση αυτοκινητου.

Η συνεργασία μας τόσο με πλυντήρια αυτοκινήτων όσο και με καταστήματα χημικών καθαρισμών σαλονιού, εγγυώνται την καθαριότητα των αυτοκινήτων της Drive Plus car rentals®.

Μία εταιρεία που ασχολείται με ενοικιασεις αυτοκινητων στην Αθηνα αλλά και στις γύρω περιοχές, οφείλει να είναι κοντά σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και να είναι εύκολα προσβάσιμη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ “Drive Plus car rentals” ME ANTIKEIMENO THN ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών στους μεγαλύτερους τουριστικούς – και όχι μόνο – προορισμούς, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, είμαστε υπεύθυνοι για την ενοικιαση αυτοκινητου σας και εγγυόμαστε πως το εκεί συνεργαζόμενο γραφείο με αντικείμενο τις ενοικιασεις αυτοκινητων θα δικαιώσει την επιλογή σας να εμπιστευτείτε την Drive Plus car rentals® και σε άλλες πόλεις, όπως:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΡΗΤΗ

ΡΟΔΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

GStraveler

Ενοικίαση μοτοσυκλετών BMW και πακέτα εκδρομών.

Airporttransfer

Μεταφορές και μετακινήσεις με οδηγούς απο οπουδήποτε για οπουδήποτε