ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ

Παροχή συσκευής πλοήγησης GPS

Συμπεριλάβετε στην ενοικιαση αυτοκινητου που θα πραγματοποιήσετε μα συσκευή πλοήγησης (GPS) και βρείτε ότι χρειάζεστε εύκολα και απλά!
Οι ενοικιασεις αυτοκινητων Αθηνα ειδικά, θα απλουστευθούν ιδιαίτερα με μία τέτοια συσκευή, μιας και είναι καταχωρημένα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης, σταθμοί ανεφοδιασμού, χώροι σταύθμευσης κ.λ.π
Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα φωνητικών οδηγιών και εντολών απο τον πελάτη-χρήστη σε 12 γλώσσες, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στους τουρίστες – επισκέπτες στην Ελλάδα.
Η διαδικασια ενοικιασης αυτοκινητου με GPS, το μόνο που απαιτεί απο τον πελάτη, είναι να δηλωθεί κατά την κράτηση.
Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται με το ποσό των 10€ ανά ημέρα ενοικίασης, με το ΦΠΑ 24% να συμπεριλαμβάνεται.

Παροχή παιδικού καθίσματος

Για τους μικρούς μας φίλους – ταξιδιώτες, η Drive Plus έχει εξασφαλίσει την ακεραιότητα τους και την ασφάλεια τους, παρέχοντας την υπηρεσία “ενοικιαση αυτοκινητου με παιδικο καθισμα”.
Τα παιδικά καθίσματα που επιλέξαμε για ότι πολυτιμότερο έχουν οι πελάτες μας, τα παιδιά τους, πληρούν όλες τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ οι πελάτες της Drive Plus έχουν τη δυνατότητα επιλογής τύπου και μεγέθους του παιδικού καθίσματος, με βάση την ηλικία του παιδιού.
Έτσι λοιπόν, επιλέξτε ανάμεσα σε Baby seats και Booster seats και ταξιδέψτε άφοβα!
Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται με το ποσό των 5€ ανά ημέρα ενοικίασης, με το ΦΠΑ (24%) να συμπεριλαμβάνεται.

Παροχή αντιολισθητικών αλυσίδων

Έχετε προγραματίσει να εκδράμετε στην ορεινή Ελλάδα κατά τους χειμερινούς μήνες;
Κανένα πρόβλημα!
Η Drive Plus μπορεί να σας προμηθεύσει με αλυσίδες χιονιού (αντιολισθητικές αλυσίδες), κατάλληλες για όποιο τύπο αυτοκινήτου και να επιλέξετε, με την υπηρεσία της “ ενοικιαση αυτοκινητου με αλυσιδες”!
Ενοικιαση χωρις πιστωτικη καρτα minibus 4×4 αυτοκινητου λοιπόν, εφοδιασμένου με αντιολισθητικές αλυσίδες για τις “κρύες” εξορμήσεις σας!
Ακόμη και στην περίπτωση που δεν φροντίσατε έγκαιρα να κάνετε κράτηση για αλυσίδες χιονιού, ακόμη και αν ο καιρός σας “έπιασε” απροετοίμαστους, η Drive Plus σας δίνει τη δυνατότητα αγοράς αντιολισθητικών αλυσίδων απο κατάστημα του προορισμού σας, επιβαρυνόμενη με το κόστος της αγοράς!
Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται με το ποσό των 5€ ανά ημέρα ενοικίασης, με το ΦΠΑ (24%) να συμπεριλαμβάνεται.

Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος

Η προσπάθεια μας να παρέχουμε την υψηλότερη δυνατή παροχή υπηρεσίας, μας επιβάλλει να εξασφαλίσουμε τον πελάτη της Drive Plus σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος είτε είναι ο υπαίτιος, είτε όχι.
Οι ενοικιασεις αυτοκινητων Αθηνα αλλά και πανελλαδικά, μπορούν να εξυπηρετούνται απο το 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο, και σε περίπτωση οποιουδήποτε τροχαίου συμβάντος να καλούν εκπρόσωπο – συνεργάτη της εταιρείας, ώστε να φωτογραφίζει, να αναλαμβάνει την καταγραφή των στοιχείων των εμπλεκομένων μερών και να καταθέτει τη δήλωση ατυχήματος, ώστε να απλουστεύονται οι διαδικασίες αποζημίωσης που απαιτούνται, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο ενασχόλησης του πελάτη με το συμβάν.
Η ενοικιαση αυτοκινητου ολο το 24ωρο, με τη βοήθεια του τηλεφωνικού μας κέντρου, λειτουργεί όχι μόνο για κρατήσεις, αλλά και για αναγγελία οποιουδήποτε συμβάντος θα επιχειρούσε να διακόψει την ομαλή κυκλοφορία στο ενοικιαζομενο αυτοκινητο, ανεξάρτητα απο το άν ο πελάτης επέλεξε την ενοικιαση αυτοκινητου αθηνα, ή την ενοικιαση αυτοκινητου αεροδρομιο αθηνας, ή την ενοικιαση αυτοκινητου σε μετρo, ή στα γραφεία της Drive Plus.

Υπηρεσία Οδικής Βοήθειας σε όλη της Ελλάδα και αντικατασταση ενοικιαζομενου οχηματος

Στην Drive Plus έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υπηρεσίας ΜΕΤΑ την ενοικιαση αυτοκινητου από εμάς, γιατί στα 28 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε καταλάβει πως εκεί κρίνεται μία σωστή παροχή υπηρεσίας!
Στα πλαίσια αυτά και επειδή οι εταιρικες ενοικιασεις αυτοκινητων, οι μηνιαιες ενοικιασεις αυτοκινητων, οι μακροχρονιες ενοικιασεις αυτοκινητων αλλα και οι ενοικιασεις αυτοκινητων για ιδιωτες χωρις πιστωτικη καρτα πρέπει να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μετακίνηση, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με κορυφαίες εταιρίες Οδικής Βοήθειας, ώστε άμεσα, οπουδήποτε στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά, να βρεθεί κοντά σας ο συνεργάτης μας, να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα ενδεχομένως αντιμετωπίσετε.
Ας σημειωθεί δέ, πως εφόσον η διάρκεια της απαιτούμενης επισκευής στο ενοικιαζομενο αυτοκινητο ξεπερνάει τις 6 ώρες, η Drive Plus με την υπηρεσία της
“Αντικατασταση ενοικιαζομενου αυτοκινητου σε περιπτωση βλαβης” οφείλει να σας καλύψει τα έξοδα επιστροφής σας με μέσο της επιλογής σας στα γραφεία μας, ή εαν αυτό επιθυμείτε να σας αντικαταστήσει το ενοικιαζομενο αυτοκινητο οπουδήποτε στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το δίκτυο συνεργατών της πανελλαδικά.
Κάτι σημαντικό που εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση σας, είναι το 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο!
Η υπηρεσία της αντικατάστασης του ενοικιαζομενου αυτοκινητου σε περίπτωση βλάβης (που απαιτεί περισσότερες απο 6 ώρες η επισκευή του), όπως και η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας πανελλαδικά, παρέχονται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.