ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η πολυετής ενασχόληση με τις ενοικιασεις αυτοκινητων, μας επιτρέπει να έχουμε απλουστεύσει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, ώστε να πραγματοποιηθεί μια ενοικιαση αυτοκινητου, ή μια ενοικιαση αυτοκινητου χωρις πιστωτικη καρτα, ή μια ενοικιαση αυτοκινητου με το μηνα.

Εφόσον ο υποψήφιος πελάτης πληρεί τις απαιτούμενες προυποθέσεις (Διαβατήριο ή ταυτότητα της χώρας του και άδεια οδήγησης Ελληνική, Ευρωπαικής Ένωσης, ή Διεθνή) και έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του, η βραχυχρόνια ενοικιαση αυτοκινητου ή η ενοικιαση αυτοκινητου με το μηνα, είναι μια πολύ απλή διαδικασία (περισσότερα δείτε : ΟΡΟΙ και ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ).

Οι ενοικιασεις αυτοκινητων χωρις πιστωτικη καρτα, καταδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία της Drive Plus car rentals, που αφουγκράζεται τις ανάγκες του σημερινού Έλληνα καταναλωτή.

DRIVE Plus car rentals® – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
DRIVE Plus car rentals® – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Οι ενοικιασεις αυτοκινητων στην Αθηνα, απλουστεύονται επίσης, με τα σημεία Δωρεάν παράδοσης και παραλαβής, όπως οι ενοικιασεις αυτοκινητων αεροδρομιο,ή οι ενοικιασεις αυτοκινητων μετρο.

Η φθηνη ενοικιαση αυτοκινητου με προσφορες στην Drive Plus car rentals, εγγυάται την ανταγωνιστικότητα των τιμών μας, χωρίς εκπτώσεις σε παροχές και ποιότητα στόλου της εταιρείας μας.

Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε κράτηση ή εποικοινωνία μας, ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας!