ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

DRIVE Plus car rentals® – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η εταιρεία Drive Plus car rentals, βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών απο το Διεθνές Αεροδρομιο Αθηνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”, κάτι που μας επιτρέπει να παραδίδουμε και να παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα εντός ωρών λειτουργίας ΔΩΡΕΑΝ σε συνεννόηση με τον πελάτη ιδιώτη ή τον εταιρικό πελάτη που ενδιαφέρεται για ενοικιαση φθηνου αυτοκινητου στο αεροδρομιο Αθηνας.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, διότι κατά την παράδοση, ο πελάτης ενημερώνει στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο τον υπάλληλο της εταιρείας για τον αριθμό της εξόδου του κτηρίου των Αφίξεων που βρίσκεται και σε 1 με 2 λεπτά το αυτοκίνητο βρίσκεται ακριβώς έξω απο την πύλη άφιξης του.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου απο τον πελάτη αντίστοιχα, εκπρόσωπος της Drive Plus car rentals, βρίσκεται ακριβώς έξω απο το κτήριο των Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου, για να γίνει η αντίστροφη διαδικασία.

Σε περίπτωση άφιξης ή αναχώρησης σας εκτός ωρών λειτουργίας, υπάρχει η δυνατότητα με επιπλέον κόστος 20€ ο εκπρόσωπος μας να σας περιμένει, ώστε να σας παραδώσει το αυτοκίνητο.

Εδώ, έρχεται και μία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!!!

Εάν είσαστε ήδη πελάτης, μπορεί το αυτοκίνητο σας να σας περιμένει στο χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου, ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνθείτε με το κόστος παράδοσης, ή αντίστοιχα κατά την αναχώρηση σας (εφόσον αυτή γίνει σε ώρα που η εταιρεία είναι κλειστή), να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας στον προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης και να επιβαρυνθείτε ΜΟΝΟ το κόστος του parking!

Σε αυτή την περίπτωση, απλά στέλνετε μήνυμα SMS στο 24ωρο τηλεφωνικό μας κέντρο, υποδεικνύοντας τη θέση που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο!

Έχουμε καταλήξει σε αυτές τις μεθόδους, διότι η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το ζητούμενο!

Δεν χρειάζεται ούτε να περπατάτε με τις αποσκευές σας σε τεράστια parking, δεν χρειάζεται να παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο απο ένα counter, και να διαπιστώνετε στην πορεία την κατάσταση του, δεν χρειάζεται τέλος, να το παραδίδετε σε οποιονδήποτε μή αρμόδιο υπάλληλο!

Ο εκπρόσωπος της Drive Plus car rentals είναι εκεί!

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας, να ελέγξει το αυτοκίνητο μαζί σας τόσο κατά την παραλαβή, όσο και κατά την παράδοση, να διευκολύνει την άφιξη ή την αναχώρηση σας, με σκοπό η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθήνας να είναι μία απλή διαδικασία.

Ας σημειωθεί εδώ, πως στην Drive Plus car rentals, ΔΕΝ υπάρχει χρέωση τοποθέτησης καυσίμων στο αυτοκίνητο (refueling charge), ΔΕΝ υπάρχει χρέωση προσωπικής ασφάλειας επιβαινόντων (P.A.I), ενώ είναι εφικτή η ενοικιαση αυτοκινητου χωρις πιστωτικη καρτα ακόμη και στο Αεροδρόμιο Αθηνών.