ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Η Drive Plus ειδικεύεται σε ενοικιασεις αυτοκινητων απο την Ελλάδα για το εξωτερικό.
Πολλές είναι οι φορές που ο πελάτης επιθυμεί να μισθώσει αυτοκίνητο απο την Ελλάδα, με το οποίο θα βγεί εκτός συνόρων.
Ομάδες, εταιρείες, αθλητικά σωματεία αλλά και ιδιώτες, έχουν επαναλαμβανόμενα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία της Drive Plus για ενοικιαση αυτοκινητου για ταξιδι στο εξωτερικο.
Για ενοικιασεις αυτοκινητων εκτος συνορων, η διαδικασία που ακολουθείται είναι ιδιαίτερα απλή και οι περιορισμοί της, ελάχιστοι!
Θα πρέπει ο πελάτης να έχει συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας του, θα πρέπει να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης (Ελληνικού, Ευρωπαικής Ένωσης ή Διεθνούς) και θα πρέπει η κράτηση να γίνει τουλάχιστον 7 ημέρες απο την ημερομηνία αναχώρησης.
Όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες, εκτελούνται απο την Drive Plus, τόσο σε επίπεδο συντήρησης του ενοικιαζόμενου οχήματος, όσο και σε ασφαλιστικό επίπεδο, για την έκδοση Πράσινης Κάρτας.

Σίγουρα θα βρούμε τον τύπο αυτοκινήτου που σας ταιριάζει καλύτερα για την μετακίνηση σας στο εξωτερικό, ή για το προγραμματισμένο ταξίδι με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και βεβαιώσεις που χρειάζονται, θα είναι έτοιμα και θα σας χορηγηθούν κατά τη διαδικασία της παράδοσης του αυτοκινήτου στα γραφεία μας.

Για το σκοπό αυτό, δηλαδή την ενοικιαση αυτοκινητου για ταξιδι στο εξωτερικο – εκτος συνορων η Drive Plus μισθώνει αυτοκίνητα κάθε τύπου και έτσι θα βρείτε:

Minibus για ενοικιαση

Αυτοκινητα diesel για ενοικιαση κάθε τύπου

Αυτοκινητα cabrio για ενοικιαση

Αυτοκινητα 4×4 για ενοικιαση