ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η περίοδος 15/9 μέχρι 31/5 κάθε χρόνου, η επονομαζόμενη ώς “χαμηλή περίοδος”, στα πλαίσια του ανταγωνισμού επιβάλλει τις προσφορές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα (κυρίως), μιάς και στις τουριστικές περιοχές ο κλάδος των ενοικιάσεων αυτοκινήτων “απενεργοποιείται” κατά τους φθινοπωρινούς αλλά και χειμερινούς μήνες.

Οι προσφορές, χωρίς να συνεπάγονται εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθιστούν τον κλάδο που ασχολείται με την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα ή στο αεροδρόμιο της Αθήνας, στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στο Μετρό, οικονομικότερο.

Ας μην παραβλέψουμε εδώ, πως οι πελάτες της χαμηλής περιόδου, δεν είναι πλέον οι επισκέπτες της χώρας μας με σκοπό τον τουρισμό, αλλά ιδιώτες και εταιρείες που σκοπό έχουν τη μετακίνηση κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

Στην προσπάθεια μας να εντρυφήσουμε στον τομέα των “Προσφορών”, θα ήταν σκόπιμο να τον διαχωρίσουμε σε:

Προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων μηνιαία ή με το μήνα (όπως αναφέρεται)” και σε

Προσφορές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων πολυμηνιαία

Σε αυτό το topic, θα ασχοληθούμε με την πρώτη υποκατηγορία που αφορά στις “προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων για μήνα ή μηνιαία”.

Οι μειωμένες τιμές βέβαια, αφορούν σε κάθε διάρκεια ενοικίασης κατά την χαμηλή περίοδο, ακόμη και αν αυτή αφορά σε ενοικίαση αυτοκινήτου για 1, 3, 7, 15 μέρες!

Ασφαλιστικά, τα πακέτα ασφαλειών που προσφέρονται είναι ίδια καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι παροχές όπως η οδική βοήθεια ή η φροντίδα ατυχήματος, εξακολουθούν ανεξαρτήτως διαστήματος που θα πραγματοποιηθεί η ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η μόνη και σημαντικότερη διαφοροποίηση, συναντάται στο κομμάτι των χρεώσεων.

Ο πελάτης ιδιώτης ή εταιρεία, μπορεί να μισθώσει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης, με τιμές που έχουν αφετηρία ακόμη και τα 9 € την ημέρα!!!

Αυτός είναι και ο λόγος που ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες στρέφονται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαπιστώνοντας πως έχουν οικονομικό όφελος ακόμη και απο το να είχαν δικό τους αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαρυνόντουσαν με έξοδα συντήρησης, ασφάλισης, τελών κυκλοφορίας, ενδεχόμενης ζημιάς και μείωσης αξίας του αυτοκινήτου τους.

Παραπλήσια είναι τα οφέλη και για τις εταιρείες που σχεδόν αποκλειστικά στρέφονται στην ενοικίαση αυτοκινήτου και όχι στην αγορά.
Επιπροσθέτως, οι εταιρείες πέραν των παραπάνω κοστολογίων, φλερτάρουν και με φορολογικές ελαφρύνσεις ως ενοικιαστές, χωρίς να αυξάνουν τα πάγια περιουσιακά στοιχεία τους αλλά και με πληρωμή μειωμένων φόρων λόγω του ότι τα έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτου εκπίπτουν απο τα γενικότερα έσοδα τους!
Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί πως με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη μετακίνηση του εργατικού δυναμικού τους, λόγω της αντικατάστασης οχήματος σε περίπτωση μηχανικής βλάβης.
Κερδισμένες εργατώρες λοιπόν!

Αξίζει να επισκεφθείτε το μενού “ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ” στην ιστοσελίδα μας
https://driveplus.gr και να μας επιτρέψετε να σας ενημερώσουμε παραπάνω για κάθε τί που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι πως θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest