ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΛΥΜΗΝΙΑΙΑ

Οι προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου για διάρκεια μηνών, προσομοιάζουν αρκετά με τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων για διάρκεια μέχρι ένα μήνα ενώ η μόνη τους διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι τιμές έχουν ακόμη περισσότερο πτωτικές τάσεις.
 
Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων για τέτοια διαστήματα, προσφέρουν στους πελάτες είτε αυτοί είναι ιδιώτες είτε εταιρείες, ειδικές συμφωνίες μίσθωσης που στόχο έχουν την περαιτέρω μείωση του κόστους χρήσης ενός αυτοκινήτου προς όφελος των πελατών.
 
Σχετικά με τη διαδικασία μίσθωσης, δεν υπάρχουν αλλαγές αφού η εταιρεία η ο ιδιώτης που ενδιαφέρεται για μία πολυ-μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητο του από το αεροδρόμιο της Αθήνας, το λιμάνι του Πειραιά, τους σταθμούς Μετρό, αλλά και τις εγκαταστάσεις τους.
 
Επί της διαδικασίας, συνηθίζεται σε πολυμηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων, να υπάρχει όριο χιλιομέτρων κατά το διάστημα της ενοικίασης, όπως και διαφορετικοί τρόποι πληρωμής των μισθωμάτων.
 
Η εταιρεία Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ύστερα από 28 χρόνια ενασχόλησης με τον τομέα των μακροενοικιάσεων αυτοκινήτων, διαθέτει κατηρτισμένο προσωπικό ώστε να επιλύσει κάθε απορία ή να  αναλύσει τις φοροελαφρύνσεις που προκύπτουν.
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest