ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πιστωτική κάρτα και χρησιμότητα

 Οι πιστωτικές κάρτες κάθε μορφής Visa, Mastercard, American Express αλλά και πολλές ακόμη – το λεγόμενο “πλαστικό χρήμα” –  που εκδίδονται απο πολλά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως, έχουν εισβάλλει για τα καλά στις ζωές μας!

Διευκόλυνση; Αναμφισβήτητα…

Είναι πολύ σημαντικό να μην γίνονται τα χρήματα μας λεία επίδοξων κλεφτών, αλλά ταυτόχρονα, κορυφαίας σημασίας είναι και η απλούστευση πολλών διαδικασιών λόγω της ύπαρξης της!

Για να γίνουμε σαφέστεροι, πόσο εύκολη είναι η διαδικασία να γίνει κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα (για παράδειγμα), ή κράτηση αεροπορικών εισητηρίων σε προνομιακές τιμές, ή  κράτηση για κάποιο ξενοδοχείο απο οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και για οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε κάτοχο  πιστωτικής  κάρτας;

Πολύ…απέχουμε απο αυτά, μόνο μερικά “κλίκ”!

Ταυτόχρονα, η χρήση πιστωτικής κάρτας συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, μιάς μάστιγας των “υπό ανάπτυξη” οικονομιών του σύγχρονου κόσμου!

Στον αντίποδα, γιατί “καταδικάζονται” οι απανταχού καταναλωτές που επιλέγουν τον πλέον παραδοσιακό τρόπο της πληρωμής με μετρητά, και περιθωριοποιούνται απο το εμπορικό και καταναλωτικό γίγνεσθαι;

Είναι σίγουρο οτι φοροδιαφεύγουν; Όχι!

Είναι δεδομένο πως θα τους κλέψουν; Επίσης όχι!

Και…ας μήν ασχοληθούμε σε αυτό το σημείο με το “hacking”, την υποκλοπή δηλαδή πολύτιμων προσωπικών στοιχείων μας – γιατί όχι και ΡΙΝ πιστωτικών καρτών… – που έχει εξελιχθεί σε “μόδα” με θύματα ακόμη και εταιρείες κολοσσούς, ακόμη και τις πλέον αναπτυγμένες κρατικές υπηρεσίες παγκοσμίως, γιατί εκεί, ο “λογαριασμός” θα χαθεί…

Καταλήγοντας, η πάγια θέση μας στην Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, ή οπουδήποτε αλλού υπάρχουν αξιόλογοι συνεργάτες που εμείς συστήνουμε και εμπιστευόμαστε, είτε πρόκειται για κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Αθηνών, είτε για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λιμάνι Πειραιά, είτε για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μετρό της Αθήνας, είναι πώς:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και πιστωτική κάρτα

 Ποιός είναι ο λόγος λοιπόν που οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα και όχι μόνο, απαιτούν την ύπαρξη πιστωτικής κάρτας;

Είναι προφανές, πως υπάρχει μία επώνυμη διασφάλιση των εταιρειών απέναντι στον κάτοχο, για αναγνώριση μελλοντικών χρεώσεων που ενδεχομένως προκύψουν, όπως για παράδειγμα τροχαίων παραβάσεων, ή μικρο-ζημιών που συνέβησαν και δεν εντοπίστηκαν κατά την παραλαβή των αυτοκινήτων.

Δυστυχώς είναι πολλοί οι πελάτες που αδίκως δεν αναγνωρίζουν κάποιες χρεώσεις που προκύπτουν απο την ενοικίαση του αυτοκινήτου τους, που δέν είναι σε θέση να γνωρίζουν κατά την παραλαβή, ούτε οι ίδιες οι εταιρείες!

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας όμως, παραμένουν στην εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, που καλοπροαίρετα και απολύτως δικαιολογημένα προβαίνει στις ανάλογες χρεώσεις.

Η Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων όμως, τολμάει κάτι διαφορετικό!

Να δείξει εμπιστοσύνη στους πελάτες που την επιλέγουν!

Κάντε την κράτηση σας και απολαύστε καινούργια αυτοκίνητα, άξια εμπιστοσύνης για τις διακοπές ή για την εργασία σας, ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα, είναι μία διαδικασία που έχει επίσης κάποια απο τα πλεονεκτήματα της χρήσης πιστωτικής, χωρίς να υστερεί σε κάτι ως πρός τη χρησιμότητα.

Έπειτα απο την παραπάνω ανάλυση, ας καταλήξουμε πως δικαολογημένα είτε πρόκειται για φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου, είτε όχι, οι εταιρείες του χώρου των ενοικιάσεων αυτοκινήτων απαιτούν την ύπαρξη και χρήση πιστωτικής κάρτας, απλά εμείς στην Drive Plus – ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, τολμάμε το διαφορετικό!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest