ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πολλοί είναι εκείνοι οι πελάτες, που προβληματίζονται για το αν θα νοικιάσουν κάποιο αυτοκίνητο, λόγω του ότι διαμένουν μόνιμα στο κέντρο της Αθήνας, η επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στο κέντρο της πόλης.

Η Αθήνα, μία πόλη σύγχρονη, με άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο, μπορεί να διευκολύνει τις μετακινήσεις με μετρό, λεωφορεία, προαστιακό σιδηρόδρομο, ταξί αλλά και τράμ.

Η Drive plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο κέντρο Αθήνας, έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, με παραδόσεις των αυτοκινήτων σε σταθμούς Μετρό αλλά και ξενοδοχεία του κέντρου της πόλης, συστήνοντας τους πελάτες της να χρησιμοποιούν τους οργανωμένους χώρους στάθμευσης αλλά και τους γύρω δρόμους από την κατοικία τους, σε ασφαλείς περιοχές.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, είναι μία υπηρεσία που παρέχουμε, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε τους πελάτες μας με Ασφάλεια Κλοπής χωρίς χρέωση, για να μπορούν χωρίς άγχος να χρησιμοποιούν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Ας έρθουμε όμως να δούμε τα πλεονεκτήματα για μία ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας, που δεν είναι λίγα!

Ο πελάτης μπορεί να μετακινείται με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Drive Plus, όλο το εικοσιτετράωρο και όχι μόνο τις ώρες που λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όταν οι μετακινήσεις που απαιτούνται είναι πολλές, είναι δεδομένο ότι συμφέρει οικονομικά τον κάτοχο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου η μίσθωση αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας πάρα η χρήση συνδυαστικά, των μέσων μεταφοράς.

Αν πρόκειται δε για αλλοδαπούς πελάτες, υπάρχει το προνόμιο της άρσης των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, ακόμη και στον δακτύλιο, ένα μέτρο το οποίο έχει θεσπιστεί, ώστε να προβληθεί η Αθήνα ώς τουριστικός προορισμός.

Φυσικά, η ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας είναι απαραίτητη, όταν ο πελάτης – χρήστης ακόμη κι αν διαμένει στο κέντρο έχει σκοπό να επισκεφθεί αρκετά σημεία ενδιαφέροντος που περιβάλλουν την πρωτεύουσα, όπως Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο Μαραθώνας, ο Ισθμός της Κορίνθου, αρκετά σημεία εμπορικού ενδιαφέροντος ή εμπορικά κέντρα αλλά και τις κοντινές υπέροχες παραλίες!

Σαν συμπέρασμα, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας είναι μία υπηρεσία που καταφέρνει να δημιουργήσει περισσότερες εντυπώσεις στον επισκέπτη, να διευκολύνει τον κάτοικο και να συνδράμει καθοριστικά στην απροβλημάτιστη μετακίνηση του!

Η ενοικίαση αυτή, όπως θα δείτε και σε άλλα σημεία της ιστοσελίδας μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί 24ώρες το 24ωρο με ένα απλό τηλεφώνημα και φυσικά με χρήση της υπηρεσίας «ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα»!

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας λοιπόν και θα δείτε την πρωτεύουσα «αλλιώς»!

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest