ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η εταιρεία μας, με αντικείμενο τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα, στο λιμάνι του Πειραιά, στο αεροδρόμιο Αθηνών, αλλά και στους σταθμούς μετρό, ενοικιάσεις αυτοκινήτων χωρίς πιστωτική κάρτα, ευαισθητοποιείται και σε τομείς κοινωνικής προσφοράς.

Ακόμα και η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα, ως ιδεολογία συνελήφθη λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ως μέτρο κοινωνικής προσφοράς αλληλεγγύης και αναγνώριση των προσπαθειών των Ελλήνων καταναλωτών.

Πολλές φορές η εταιρεία μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παραχωρήσει την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα αφιλοκερδώς, σε οργανώσεις και σωματεία αποδεδειγμένης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο η στην φιλοζωία.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα, είναι η παραχώρηση δωρεάν μίσθωσης στο Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ), για τις ανάγκες του Συλλόγου, ύστερα από την προσφορά του σε διάσωση των μικρών αγαπημένων μας φίλων.

Ένα ακόμη παράδειγμα, είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα αλλά και σε πρόσφατα πυρόπληκτες περιοχές, και ειδικά η ενοικίαση minibus άνευ κόστους, στην προσπάθεια συνεισφοράς τους πληγέντες, με στόχο την δωρεάν μεταφορά τους στο σχολείο.

Η υπηρεσία μας ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθηνών, πολλές φορές χρησιμοποιείται από ομίλους και σωματεία για μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες ή αδέσποτων ζώων, προκειμένου να μεταφερθούν για την αποτελεσματικότερη φροντίδα τους.

Ακόμη και εκεί, η Drive Plus ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πρωτοπορεί και εμφανίζει ειδικές τιμές!

Πεποίθησή μας είναι, οι εταιρείες ανεξαρτήτως αντικειμένου, να προσπαθούν και να προσφέρουν ένα μέρος των κερδών τους προς το γενικότερο κοινωνικό καλό.

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest